volleybal

MIJN WERKWIJZE VOOR HET BEREIKEN VAN UW DOEL

form_4.png

01.

Voor wie?

Heeft u een sportief of persoonlijk doel dat u voorop wilt stellen? Of bent u op zoek naar hoe u dat extraatje kunt bereiken, hoe u nog beter kunt presteren en meer plezier heeft in wat u doet? Samen stippelen we een traject van begeleiding uit waarbij we op een begeesterde en creatieve manier op zoek gaan om uw doelstelling te bereiken. Of het nu een droom is die u wilt realiseren of een specifiek doel waar u naar streeft. Ik help u graag met een duurzame goal achievement. 

Bureau met plant
 

02.

Hoe?

Ik begeleid op een individuele manier. Dat betekent dat mijn aanpak verschilt van persoon tot persoon. Enkel zo slagen we er samen in het maximale uit uw kunnen te halen. Ieder traject begint met een verkennend gesprek waarin ik u mijn werkwijze uitleg en u uw doelstelling kunt bespreken. Dit gesprek is zonder verdere verplichtingen. U geeft zelf aan als u verder wilt gaan met het coachingtraject. Het is immers erg belangrijk dat u zich comfortabel voelt met het hele gebeuren. De sessies vinden plaats in mijn praktijkruimte in Beervelde of Lokeren. Is het lastig om langs te komen? Dan kan een afspraak eventueel ook online plaatsvinden.

 

Een afspraak maken

Voor iedere sessie is het noodzakelijk een afspraak te maken. Een sessie duurt ongeveer een uur en is online te reserveren via het contactformulier. Afhankelijk van uw doelstelling zijn er meerdere sessies nodig voor een resultaat waar u tevreden over bent.

Het consultatietarief bedraagt 60 euro voor een sessie van 60 min. Of 40 euro voor 4 sessies via loopbaancheques.

AFSPRAAK MAKEN?

Neem contact op via mail of telefoon

form_4.png