top of page
gelukkig gezin

EEN GOEDE BALANS TUSSEN WERK EN PRIVÉ

Succesvol en gelukkig op en naast het werk

Niemand is enkel werknemer. Iedereen is daarnaast ook vriend of vriendin, partner, moeder of vader… Al die rollen beïnvloeden elkaar, privé en professioneel. Zijn de omstandigheden op kantoor veranderd en knaagt dat aan uw zelfvertrouwen en energie? Beantwoordt de nieuwe focus van uw werkgever misschien niet meer helemaal aan uw visie of prioriteiten in het leven? Dat kan stress geven en vragen oproepen over uw toekomst in het bedrijf. In dat geval kunt u bij mij terecht voor loopbaancoaching.

Ik help u om na te denken en klaar te zien in uw relaties en functioneren op de werkplek. Hoe uw twijfels te overwinnen, uw mentale weerbaarheid te verhogen, welke aanpassingen mogelijk of wenselijk zijn om de nieuwe situatie het hoofd te bieden. Zodat u uw drive terugvindt en alles weer op rolletjes loopt, privé en professioneel. 

form_4.png
IMG_9521_edited.jpg

Loopbaancoaching op maat

Als psychologe ga ik samen met jou op zoek naar antwoorden op jouw vraagstukken, of zoeken we zelfs eerst wat jouw nood/vraag precies is. Ik stuur u geen enkele richting uit en respecteer uw grenzen. Vandaar is elk begeleidingstraject uiterst individueel en altijd anders. De eerste stap is een vrijblijvend kennismakingsgesprek in mijn praktijk in Beervelde of in Lokeren. Voelt u zich comfortabel, dan kunnen we een volgende afspraak maken. Bij elke ontmoeting staan integriteit en vertrouwen voorop. We zoeken samen naar oplossingen en manieren om de professionele  uitdagingen aan te gaan, in een perfecte work-lifebalance.

vervolg

Praktisch

Bij loopbaangeleiding betaalt u 45 euro voor 4 sessies van 1uur. Neem gerust even contact op en dan kijken we samen hoe we dit kunnen inplannen en hoe je jouw cheque kan aanvragen. 

Een consultatie zonder loopbaancheque duurt gemiddeld 45 tot 60 minuten en kost 65 euro.

 

VDAB loopbaancheque
Loopbaancentrum De Ruyck Nevele
Anchor 1
loopbaancoaching Beervelde, Lokeren

GEÏNTERESSEERD IN LOOPBAANCOACHING IN BEERVELDE OF LOKEREN?

Vraag vandaag nog uw loopbaancheque aan en betaal 10 euro per sessie.

form_4.png
bottom of page