top of page
zwemmen

Sportpsychologie

form_4.png

01.

Sport

Ik begeleid je in jouw zoektocht om het maximale uit je prestaties te halen. Samen met u ga ik op zoek naar hoe u nog dat tikkeltje beter kunt presteren, hoe u nog meer plezier kunt halen uit hetgeen u doet en hoe u de perfecte balans vindt tussen uw topsportcarrière, uw studies en/of uw gezinsleven. Als topsporter is het belangrijk dat u bepaalde sportieve doelen zet die u wilt bereiken. Misschien bent u op zoek naar de nodige mentale begeleiding om net dat tikkeltje extra te presteren? Of misschien vindt u een moeilijke balans tussen uw topsportcarrière en het afronden van uw studies. Hoe dan ook, Sportpsychology helpt u graag met het bereiken van uw doel. Zo begeleid ik topsporters op een individueel traject en met een persoonlijke aanpak. Samen halen we het maximale uit uw kunnen!

lopen, joggen, atletiek

02.

Trauma

Als topsporter kunt u kampen met een trauma die u verhindert om nog het maximale uit uw sportieve prestaties te halen. Dat kunnen kleine ijsbergjes zijn in uw leven die nog niet helemaal verwerkt zijn, waarbij uw lichaam anders gaat reageren wanneer u hieraan terugdenkt. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn na een zware val tijdens een wedstrijd, na een blessure, een verlies of een andere ervaring tijdens het trainen. In dergelijke situaties kan EMDR een hulpmiddel zijn. In het verleden voltooide ik met succes een Europese basisopleiding EMDR voor psychologen waar ik heel wat ervaring opdeed voor het helpen verwerken van trauma’s.

03.

Stress

Naast sportpsychologe ben ik tevens gespecialiseerd in het aanpakken van stressgerelateerde klachten. Zo help ik mijn patiënten met het verhogen van hun mentale belastbaarheid en probeer ik een antwoord te bieden bij alledaagse problemen waar u mee kampt. Niet alleen help ik met het zoeken naar oplossingen, maar als life coach werk ik ook preventief door u te helpen zoeken naar de perfecte balans tussen werk-gezin, sport-studies en meer. 

Praktische info: een consultatie duurt 45 - 60 minuten en kost 65€. Afhankelijk van je mutualiteit heb je recht op een tussenkomst (niet CM). De consultatie gaat door in Beervelde of Lokeren.

trauma
stress
hoogspringen

MEER WETEN OVER MIJN SPECIALISATIES?

Neem contact op met Sportpsychology of maak meteen een afspraak.

form_4.png
CTA
bottom of page